Krachtstenenspel
Saskia de Ruiter
Vosseveldlaan 12
3768 GM Soest
06-51609932
info@krachtstenenspel.nl

Facebook Krachtstenenspel LinkedIn Saskia Inkleur

 

 

Het Krachtstenenspel© is een veelzijdig coachingstool. Het is een spelwerkvorm. Een vorm van spelenderwijs werken, met kinderen, met volwassenen, met grote en kleine wensen en doelen. Rondom het Krachtstenenspel worden diverse inspirerende trainingen gegeven.

 

Kosten Krachtstenenspel©
95,00 euro ex btw.
Het Krachtstenenspel is onderdeel van diverse trainingen en workshops en is alleen los aan te schaffen na het behalen van een spellicentie.

Kijk bij agenda voor de beschikbare data of schrijf je in via info@krachtstenenspel.nl

 

Intuïtief coachen met het Krachtstenenspel©
Een inspirerende tweedaagse training voor wie graag de verdieping in gaat.

Om de vele lagen en mogelijkheden die deze werkvorm in zich draagt optimaal en verantwoord in te kunnen zetten, volg je een intensieve training van twee dagen. Zo weet je zeker dat je alle spelelementen direct kunt inzetten in jouw werkveld. Door het spel te ervaren en de thema's te doorleven, ontstaan nieuwe inzichten en verbindingen. Zo komen theorie, spel en de werking van de edelstenen bij elkaar. Na de eerste trainingsdag kun jij al gaan oefenen met de basis van het krachtstenenspel. Je krijgt tijdens en tussen de trainingsdagen ruim de tijd om vertrouwd te raken met het spel en de edelstenen. Na afronding van de tweedaagse training én de thuisopdrachten, ontvang je jouw spellicentie. Je kunt dan alle verschillende spelvormen inzetten op de manier die het beste bij jou past. Je spreekt de taal van de edelstenen en weet dit te vertalen in de praktijk.
Voor deze training heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Ervaring op het gebied van coaching is gewenst.

Investering voor twee dagen inclusief lunch, koffie en thee: 260,00 ex btw
Aanschaf Krachtstenenspel: 95,00 ex btw
Tijden: 10.00 tot 16.30 uur
Locatie: De Krachtsteen, Soest

 

Workshop De Magie van Edelstenen
Coachen met edelstenen, hoe doe je dat? Tijdens deze workshop leer je je te verbinden met de krachtige werking van de edelstenen. Je maakt een eerste basisverbinding en leert de stenen te voelen en de wijsheid van de stenen te ontvangen. De stenen hebben voor ieder een eigen verhaal en nemen je mee naar de diepe wijsheden in jezelf. Je maakt kennis met 10 verschillende steensoorten die een prachtige basis leggen voor het coachen met edelstenen. Je hoeft geen professional te zijn om deel te nemen aan deze workshop. Ook voor de particulier is deze workshop een ware ontdekkingsreis. Een magische workshop van een dagdeel, een magisch cadeau voor jezelf.

Kosten: 75,00 euro ex btw
Tijden: 10.00 tot 13.00 uur
Locatie: De Krachtsteen, Soest

De Magie van Edelstenen is tevens onderdeel van Leerjaar 1 bij De Magie van Kindercoaching.

Naar de agenda
Naar de pagina workshops particulieren