Krachtstenenspel
Saskia de Ruiter
Vosseveldlaan 12
3768 GM Soest
06-51609932
info@krachtstenenspel.nl

Facebook Krachtstenenspel LinkedIn Saskia Inkleur

 

 

Het Krachtstenenspel© is een veelzijdig coachingstool. Het is een spelwerkvorm. Een vorm van spelenderwijs werken, met kinderen, met volwassenen, met grote en kleine wensen en doelen. Rondom het Krachtstenenspel worden diverse inspirerende trainingen gegeven.

 

Kosten Krachtstenenspel©
95,00 euro ex btw.
Het Krachtstenenspel is onderdeel van diverse trainingen en workshops en is alleen los aan te schaffen na het behalen van een spellicentie.

Kijk bij agenda voor de beschikbare data of schrijf je in via info@krachtstenenspel.nl

 

Mama kom je spelen?

Deze workshop is er speciaal voor jou. Omdat jij altijd bezig bent met anderen en voor anderen. Omdat de tijd voorbij vliegt en de dagen altijd net even te kort zijn voor alles wat er gebeuren moet. Deze dag is een dag voor jou. Een hele dag waar tijd en ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling, intuïtie en thuiskomen in jezelf. Wanneer je bent aangekomen bij jezelf, komen jouw wensen en doelen in beeld. Wensen die diep van binnen zitten en die nu in het licht mogen komen. Ik neem ik je mee om deze wensen en doelen te verhelderen en te onderzoeken. Een dag vol verwondering waarbij de edelstenen je in de ochtend begeleiden op de weg naar je ware zelf. In de middag volg je het pad naar jouw wens met behulp van het Krachtstenenspel.

Een heerlijke dag... je bent welkom.
 

Locatie: De Krachtsteen, Soest
Tijden: 10.00 - 16.30 uur
Dagen: op zondag, nader te bepalen

Naar de agenda
Naar de pagina workshops professionals